Kinderwerk

Kinderdienst

Voor wie: Voor de kinderen van 3 – 6 jaar is er crèche/ peuterdienst en voor de kinderen van 6 – 9 jaar is er kinderdienst. Onze kinderen komen van over de hele wereld: Egypte, Irak, Syrie, Nederland… Sommige kinderen weten al veel over het geloof, anderen nog niet. Iedereen is welkom; of je nu uit Oase komt of niet!

Wanneer: Op zondag zitten alle kinderen bij het begin van de dienst in de kerkzaal. Na een paar liederen mogen de kinderen die dat leuk vinden op het podium meezingen met het kinderlied. Daarna wordt er voor de kinderen gebeden en gaan we naar de kinderruimte voor een eigen dienst! Aan het einde van de kerkdienst komen we terug in de zaal en vertellen de oudere kinderen aan de volwassenen wat zij in de kinderdienst geleerd hebben.

Wat: Tijdens de kinderdienst  hebben de oudere kinderen het over een thema, bijvoorbeeld: “Wie is God?”, “Vriendschap”, “Verdriet”. Rondom dit thema doen we spelletjes, horen we een Bijbelverhaal en maken we iets moois. De jongere kinderen horen een Bijbelverhaal, maken daar iets moois bij of mogen spelen.

Verder: Kinderen zijn ook van harte welkom in Oase op de laatste woensdagavond van de maand. Vanaf zes uur is er altijd een leuk spel, werkje en een enthousiaste kinderwerker aanwezig. Om half zeven gaan we met iedereen eten en na het eten gaan we nog even verder. Daarnaast zijn er ook andere activiteiten,  bijvoorbeeld een zomerkamp.

Contact: Vragen over het kinderwerk? Neem contact op met kinderoaseamersfoort@gmail.com!